Neoweb.nl

Uw ervaring met een USB autoradio / Ervaring met autoradio met USB-poort

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Robert

  • *****
  • 3.147
  • +269/-11
  • Gender: Male
  • Neoweb.nl: Als het nieuw is, zie je het op neoweb
Uw ervaring met een USB autoradio / Ervaring met autoradio met USB-poort
Vroeger was het hip als je autoradio een bandje / cassette of tape kon afspellen. Toen kwamen de autoradio's met ingebouwde CD-spelers en autoradio's met CD-wisselaars. Daarna kwamen de autoradio's met DVD-spelers die ook MP3 bestanden konden lezen en tegenwoordig kun je gewoon je USB-apparatuur aansluiten op je autoradio. Een USB-memorystick op je autoradio, of een mp3-speler op je autoradio aansluiten, zelfs een complete USB-Harddisk op je autoradio aansluiten behoort tot de mogelijkheden. Door de introductie van de autoradio met USB-poort, kun je een ongelimiteerde hoeveel muziek meenemen in je auto. Daarom mag dit met recht een revolutie op het gebied van autoradio's genoemd worden.
Het wachten is nu alleen nog op wifi-connected autoradio's met ingebouwde harddisks, die hun muziekcollectie direct van het internet plukken.

Uw ervaring met een autoradio met USB-Poort
Heeft u een USB autoradio in uw auto en wat vindt u daarvan? Heeft u ervaringen met USB autoradio's? Waar moet je op letten bij het kopen van een USB radio? Welke verschillen zijn er op het gebied van autoradio's met USB?  Wat zijn uw bevindingen van de Segway? Welk merk USB-autoradio is het best?

Een autoradio met USB kopen?
Waar zou iemand op moeten letten, die een autoradio met USB-poort wil kopen? Wat zijn de prijzen tegenwoordig van een autoradio met USB? Waar kun je een autoradio met USB het beste aanschaffen? Welke (online) winkels verkopen USB autoradio's?

Zie ook:
Neoweb over Segway
http://www.segway.nl/