Neoweb.nl

Neoweb wetenschapsforum. Duurzame technologie en innovatieve wetenschappelijke onderwerpen. => God, Religie, Mysterieus, overklaarbaar, raadselachtig, mythen, legenden, psychologie, paranormaal, dromen => Topic started by: Robert on July 22, 2004, 01:06:17 PM

Title: Bigfoot, Yeti, Sasquatch of het verschrikkelijke sneeuwmonster
Post by: Robert on July 22, 2004, 01:06:17 PM
Bigfoot, Yeti, Sasquatch of het verschrikkelijke sneeuwmonster!

Gewoon een beer? of een nieuwe vorm van evolutie?
Title: Bigfoot is beschermde diersoort in King County, Washington
Post by: Robert on August 20, 2004, 11:18:43 AM
Bigfoot erkend als beschermde diersoort in King County, Washington!

 :-\

Bipedus Giganticus, de Latijnse benaming voor de Sasquatch of Bigfoot komt voor op de lijst van beschermde diersoorten.

Bipedus Giganticus, de Latijnse benaming voor Bigfoot of Sasquatch, blijkt te staan op de lijst van beschermde diersoorten in King County, Washington.

Jim Baum ontdekte dit toen hij zijn boerderij wou verkopen. De potentiële koper kwam bij hem met de melding dat een deel van zijn land beschermd natuurgebied was geworden. De lijst van beschermde dieren bleek de Sasquatch te bevatten.

Toen officials van King County met dit feit geconfronteerd werden, verklaarden ze geen idee te hebben hoe Bigfoot op deze lijst terecht is gekomen. Eén van de officials opperde dat het een grap kon zijn.

Of de Bigfoot nog steeds op de lijst staat is op dit moment niet bekend. Maar hij heeft er jaren en jaren opgestaan, wat de boeren niet bepaalt blij maakte. Voor hen was dit voorval een typerend voorbeeld van de bureaucratie in dit district.

Bronnen:
-http://www.fb.com/views/focus/fo96/fo0304.html
-http://www.n2.net/prey/bigfoot/articles/kingcounty.htm
-http://www.wistudat.net