Neoweb.nl

Workshop: Ontwikkelingen van duurzame brandstoffen

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Frank S

  • *
  • 2
  • +0/-0
Workshop: Ontwikkelingen van duurzame brandstoffen
« on: August 01, 2007, 12:08:25 PM »
De Europese Unie moet 30 procent minder CO2 uitstoten in 2020

Inleiding

De Europese Unie moet 30 procent minder CO2 uitstoten in 2020, ook als niet-Europese landen niet meedoen. De milieucommissie van het Europees Parlement heeft daartoe begin dit jaar opgeroepen. Het parlement is niet erg dol op biobrandstoffen, zoals biodiesel met koolzaad. "Dat kan ten koste gaan van natuur en landbouwgrond in ontwikkelingslanden".
Aangezien het nog niet duidelijk is welke weg de EU gaat in slaan om dit doel te bereiken, organiseert het ATC een workshop waarin de ontwikkelingen van brandstoffen voor het transport tegen het licht wordt gehouden.
Veel bedrijven in Nederland zijn bij deze ontwikkelingen betrokken. De overheid stimuleert ook aantal projecten van deze bedrijven. Maar hoe verhouden deze ontwikkelingen zich ten opzichte van andere landen. Duitsland is al een aantal stappen verder op het gebied van biobrandstoffen.

Wilt u weten waar uw voertuig in 2020 op rijdt? Schrijf dan snel in voor deze workshop waar u volledig bij gebracht zult worden op het gebied van ontwikkelingen van alternatieve brandstoffen.
www.atcentre.nl
http://www.atcentre.nl/open.cfm?action=event&id=190