Neoweb.nl

Prijsvraag voor het beste klimaatidee

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Robert

  • *****
  • 3.076
  • +269/-11
  • Gender: Male
  • Neoweb.nl: Als het nieuw is, zie je het op neoweb
    • Neoweb
Prijsvraag voor het beste klimaatidee
« on: November 02, 2008, 03:32:51 PM »
Prijsvraag voor het beste klimaatidee (update)
Auto’s die op water rijden? Binnenkort je huis verwarmd via Noord-Hollands asfalt? De provincie Noord-Holland is op zoek naar het meest innovatieve klimaatidee. Heb jij dit goede idee? Doe dan mee met de Eureka-prijsvraag en maak kans op € 50.000, zodat jouw idee werkelijkheid wordt. De inzendtermijn is verlengd tot 1 januari 2009.

Provincie Noord-Holland is ervan overtuigd dat innovatie een goede oplossing kan bieden voor de bestaande klimaatproblematiek. Vandaar dat zij de Eureka-klimaatprijsvraag heeft uitgeschreven. Met de prijsvraag is de provincie op zoek naar innovatieve ideeën gericht op het tegengaan van en het omgaan met klimaatverandering. Inzenders hebben tot 1 januari 2009 de mogelijkheid om hun idee in te zenden, waarbij de winnaar een bedrag van € 50.000 ontvangt om het idee verder uit te werken in de provincie Noord-Holland. Indien de winnaar door omstandigheden niet in staat is het idee zelf uit te werken, helpt de provincie om partijen te zoeken die dat wel kunnen.

De jury o.l.v. weerman Erwin Kroll beoordeelt de inzendingen onder andere op uitvoerbaarheid, originaliteit en de mate waarin het idee een oplossing biedt voor de klimaatverandering. Overige juryleden bestaan uit: Annemarie van Doorn (ABN-AMRO), Karen Lagendijk (Nuon), Rob  van Dorland (KNMI), Martijn van Calmthout (Volkskrant) en Kris Appelman (jongere van The Bet en NH-Jong).
 
Alle vormen van inzendingen zijn toegestaan: van een uitgeschreven projectplan tot een dvd, mits ze zijn voorzien van het inschrijfformulier, dat te downloaden is op deze website.
De uitslag van de prijsvraag zal op een nog nader te bepalen plaats en tijd bekendgemaakt worden. De uitslag wordt ook gecorrespondeerd aan alle deelnemers.
 
Als je wilt deelnemen aan de prijsvraag moet je uiterlijk 1 januari 2009 het wedstrijdformulier inleveren bij de provincie.

Meer weten over het klimaatbeleid van de provincie? Ga dan naar de website van deze prijsvraag

http://www.noord-holland.nl/thema/nieuws/archief/actueel/Prijsvraag_voor_het_beste_klimaatidee.asp