Neoweb.nl

Megadeal ondernemer door lampenactie Postcodeloterij

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bashanna

  • *****
  • 775
  • +55/-6
  • yourney to the future
Megadeal ondernemer door lampenactie Postcodeloterij
« on: February 06, 2009, 03:09:30 PM »
Megadeal ondernemer door lampenactie Postcodeloterij

De nationale Postcodeloterij en het Wereld Natuurfonds geven dit najaar 2,5 miljoen duurzame ‘Pharox-lampen’ weg in de strijd tegen klimaatverbetering. Ondernemer Ruud Koornstra zorgt met zijn bedrijf Lemnis Lighting voor de distributie van de lampen.

De led-lamp van het type Pharox gaat zeker 25 jaar mee, verbruikt 90 procent minder energie dan een gloeilamp en de helft van spaarlampen van andere types. De Pharox-lamp geeft net zoveel licht als een gloeilamp van 60 Watt en verbruikt zelf maar 5 Watt.

Minder CO2-uitstoot
Als alle 2,5 miljoen deelnemers aan de loterij de lamp gebruiken, bespaart dat een hoeveelheid CO2-uitstoot die vergelijkbaar is met de uitstoot van een auto die vijf miljoen kilometer rijdt.

De Pharox-lamp kan ook gedimd worden op dezelfde manier als gloeilampen en is daarmee de eerste spaarlamp waarbij dat kan.

Klimaatinitiatieven
De Nationale Postcode Loterij geeft jaarlijks ruim 4 miljoen euro uit aan klimaatinitiatieven. Eén van die initiatieven is dat alle deelnemers van de loterij dit najaar een waardebon thuisgestuurd krijgen, waarmee ze een gratis Pharox-lamp kunnen ophalen.

Met deze actie wil de Postcodeloterij, samen met het Wereld Natuurfond en Lemnis Lighting, de led-technologie groots in Nederland introduceren.

Duurzaam ondernemen
Lemnis Lighting is de producent van de Led-lampen en zal dit jaar 2,5 miljoen lampen afleveren bij de Postcodeloterij.

Mede-oprichter Ruud Koornstra zegt op Fundsonline.nl: ‘Ons bedrijf wil bijdragen aan de noodzakelijke overgang naar een duurzame wereld. Dat kan alleen samen met andere partijen. Ik ben er trots op dat wij met vereende krachten zoveel Nederlanders kennis kunnen laten maken met de groenste lamp ter wereld.’

Distributiekanalen
Lemnis is nog op zoek naar distributiekanalen verspreid over het hele land. Het bedrijf hoopt dat met de actie van de Postcodeloterij, de verkoop van de Pharox-lamp sneller op gang komt.

bron: zibb.nl

zie ook:
http://www.fundsonline.nl/FundsOnline/Algemeen/Default.aspx?tid=4&iid=7795
http://www.lemnislighting.nl/ (producent van de Pharox Led Lamp)

Offline bashanna

  • *****
  • 775
  • +55/-6
  • yourney to the future
Re:Megadeal ondernemer door lampenactie Postcodeloterij
« Reply #1 on: February 06, 2009, 03:09:49 PM »
Pharox Led Lamp
De Pharox-lamp is een zeer energiezuinige en efficiënte LED-lamp die goed is voor zowel het milieu als uw portemonnee. Dankzij de Pharox LED lamp kunt u uw bestaande gloeilampen gewoon vervangen door LED-lampen en direct profiteren van energiebesparing zonder dat dit ten koste gaat van sfeer en kwaliteit. U bespaart geld en u spaart het milieu.

Voordelen van de Pharox LED-lamp in vergelijking met de gloeilamp:

    * 90% energiezuiniger
    * Direct toepasbaar als vervanger van een gloeilamp van 40 Watt
    * Gaat 50 keer langer mee (50.000 uur); verbruikt slechts 4 Watt
    * Geeft warm, wit licht
    * Wordt niet heet en is kindvriendelijk en brandveilig