Neoweb.nl

Recent Posts

Pages: 1 ... 6 7 8 9 [10]
91
Naast asbest, cigaretten, alcohol en arsenicum plaatst de WHO (World Health Organisation) 'bewerkt vlees', zoals bacon, worst en ham, op de lijst van kankerverwekkende stoffen.

De aanbevelingen komen van het Internationaal agentschap voor onderzoek naar kanker, een tak van de WHO.
92
Ik weet niet of het actueel is, maar als ik zoek op uursmelding app, kom ik de volgende dingen tegen:

http://www.exaforte.nl/nl/projecten/uursmelding-app/

http://www.secure-it.nl/
93
Urgenda heeft een rechtszaak aangespannen tegen de Nederlandse staat om de afgesproken reductie van CO2 met 40% te realiseren.  (40% ten opzichte van de uitstoot in 1990)

Urgenda eiste van de Nederlandse overheid de uitstoot van broeikasgassen in 2020 met 40 procent te reduceren ten opzichte van 1990. De rechter heeft uiteindelijk besloten dat dit 25% moet zijn?

Vanwaar dit getal? ??? Maar goed. Het is een begin.

Maar de huidige regering wil in hoger beroep gaan?  :'( Het ontloopt dus z'n liever z'n  (AFGESRPOKEN) verantwoordelijkheid en wil liever in hoger beroep dan iets goeds doen voor deze planeet.

Kom op Den Haag.. toon ballen..  Ga voor 50% reductie !

94
links naar tal van interessante sites. / Online bestellen bij Bakkers
« Last post by Digihans on July 28, 2015, 03:46:21 PM »
Online koek en brood bestellen bij bakkers

Tegenwoordig kun je online brood en banket bestellen via diverse bakkerssites. Welke site vindt u makkelijk om koek en brood te bestellen?

Ikzelf vind de site van ambachtsbakker wel mooi. Zo bestel ik graag bij Kees Blaak, dé  bakker baarn.

Daarnaast kun je ook bestellen bij Bakkerij Bart en bijvoorbeeld de Albert Heijn.
95
je hoort nu bijna niets over mers en ebola
96
http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=242462
Voor een project moeten wij onderzoek doen naar beddenwarmers (kruiken, elektrische dekens, enz.). Wij willen door gebruik van Phase-Changing Materials in warm water kruiken het watergebruik terug dringen. Hiervoor heb ik nog wel een aantal gegevens nodig. Het zou mooi zijn als jullie deze enquête even zouden willen invullen. Het duurt maximaal een minuut. Alvast bedankt!
97
Voor een beveiligingsbedrijf zoek ik een oplossing voor de uursmelding. Het is verplicht om ieder uur een berichtje te geven naar de meldkamer. Zodat je weet dat de surveillant niet is overvallen of iets mankeert. Bestaat zoiets eigenlijk? Een uursmelding app? Of zijn daar speciale uursmelding apparaten voor?

Als ik zoek op uursmelding app, kom ik niets tegen. Maar misschien is er een neowebber die dit probleem kent?
98
Een week later de twintigste MERS-dode in het Zuid Korea.
Inmiddels worden zo'n 6.500 mensen in quarantaine gehouden.
Een verdubbeling in een week tijd  ::)
99
Zowel de twee- als vier motorige vliegtuigen worden ingezet. Deze opnamen zijn allemaal met telelenzen gemaakt.
Wat opvalt is dat ‘gem trails’ meestal ontstaan duidelijk achter de vleugel en soms pas bij de staart van het vliegtuig. Er zijn echter ook opnamen waarbij de ‘trail’ zich al lijkt te vormen op een zeer korte afstand van de straalmotor.
Vlak bij de straalmotor moet het toch wel vrij warm zijn. In ieder geval te warm om al ijskristallen te vormen. Op welke afstand achter de straalmotor zou een gem trail moeten ontstaan? bron : http://www.stuc-concurrent.nl
100
Alles over cartuning / chiptuning.

Standaard worden auto's vanaf de fabriek meestal niet voorzien van allerlei extra's.

Bij Cartuning probeer je het geluid (motor en audiosysteem), uiterlijk (exterieur en interieur) en het vermogen van je auto zo optimaal te maken.
Uiteraard geldt hierbij wel, wat de een mooi vindt, hoeft de ander niet perse mooi te vinden. Te grote spoilers, verlaagde bumpers of knettergekke kleuren. Misschien houd je ervan, maar sommige mensen kijken vol verbazing naar je.

Cartuning - chiptuning
In de meeste auto's zitten complete boordcomputers, die allerlei zaken regelen. Denk aan de brandststofdoorvoer, etc.
Door de software in de auto aan te passen, kan er meer vermogen/rendement uit de motor worden geperst.

Cartuning - Turbo's
Om je auto meer vermogen te geven, kun je je motor voorzien van een turbo. er wordt dan meer zuurstof naar je motor toe geleid, waardoor je meer brandstof kan verbranden.

Cartuning - luchtinlaat
Als je motor echt veel zuurstof nodig heeft, kun je een grote luchtinlaat in je motorkap plaatsen.

Cartuning - verlichting
De standaard lampjes worden vervangen door (irritante) xenon verlichting of speciale ledverlichtingspanelen voor je auto, die zelfs geanimeerd kunnen worden.

Cartuning - uitlaten en uitlaatsystemen.
Door een auto te voorzien van speciale (RVS) uitlaten of Titanium uitlaatsystemen van bijvoorbeeld akrapovic, krijgt je auto meer vermogen en een vol diep geluid. 

Cartuning - banden en velgen
Een grotere bandenmaat, kan ervoor zorgen dat je auto meer omwentelingen per minuut maakt. Hierdoor rijd je dus sneller. Maar je auto moet wel het vermogen hebben om dit te doen .
Je banden harder oppompen, kan eenzelfde effect hebben.

Cartuning - spoilers
Spoilers worden bij formule-1 races gebruikt om de auto op het wegdek te duwen, waardoor er meer grip ontstaat. Bij Porsches komt er een bij een bepaalde snelheid een spoiler uit de achterbumper.

Cartuning - Lachgas / Zuurstofinjectie / Nitro injectie
Door extra zuurstof of zelfs distikstofmonoxide (lachgas / N2O) in je verbrandingskamer te spuiten, krijgt je motor meer vermogen. (N2O) Nitrous Oxide Systems.
Vaak is er door de verhoogde motoractiviteit wel meer koeling nodig. Een grote luchinlaat of Actieve (water)koeling voor je motorblok is dan gewenst.

Verder kun je nog denken aan :
Audiosystemen , kofferbakken vol met woofers en zware versterkers. Fel gekleurde remschijven of remsystemen met speciale (keramische) remschijven en magnetische remschoenen.
Lichtgewicht materialen. Carwrapping en schilderingen. etc. etc.

Bespreek hier alles over Cartuning

Pages: 1 ... 6 7 8 9 [10]