Neoweb.nl

Israël Iran conflict

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Robert

  • *****
  • 3.150
  • +269/-11
  • Gender: Male
  • Neoweb.nl: Als het nieuw is, zie je het op neoweb
Israël Iran conflict
« on: December 16, 2005, 10:49:57 AM »
Iran: 'Vernietigende' reactie op aanval Israël

bron:nu.nl

TEHERAN - Iran zal "snel en vernietigend" reageren op een mogelijke aanval van aartsvijand Israël. Dat heeft de Iraanse minister van Defensie Mustafa Mohammad Najjar vrijdag gezegd.

"Het beleid van de islamitische republiek Iran is volledig defensief, maar als we worden aangevallen, zal het antwoord van de gewapende strijdkrachten snel, krachtig en vernietigend zijn", zei Najjar tegen het Iraanse persbureau IRNA.

Najjar reageerde met zijn uitlatingen op berichten dat de Israëlische premier Sharon het leger opdracht zou hebben gegeven een actie tegen Iran voor te bereiden. Daarbij zou het gaan om aanvallen op geheime locaties in Iran waar uranium wordt verrijkt.

Humble

Re: Israël Iran conflict
« Reply #1 on: January 03, 2006, 06:14:48 PM »
Israêl zal sowieso ,al dan niet met of zonder de (stilzwijgende) hulp van de VS bepaalde sites waar uranium verrijkt wordt, bombarderen of met commando-acties bestormen .Vast staat dat het een snelle , onverwachtse ( in de mate van het mogelijke natuurlijk .bv net voor Pesach en zeker 's nachts )en vernietigende aanval zal worden.Naar mij mening zullen ze luchtafweergeschut  uitschakelen  en radar verstoren met  vliegtuigen.Ook hebben ze al installaties in Israêl met raketten die reiken tot in Iran of via dukboten voor de kust van Iran, c-130's met commando-acties die zullen landen op aangelegde landingsbanen in de woestijn, al reeds aanwezige speciale eenheden ,uitschakelen van communicatiemiddelen,...


Nog binnen de 3 maanden moet dit gebeuren want over 3 maanden zou Iran in staat zijn een kernwapen te produceren Ze zullen zo snel mogelijk moeten handelen nu het luchtruim boven Irak vrij is door de aanwezigheid van de Amerikanen in Irak.Rond de balangrijkste sites staat er luchtafweergeschut waardoor ze de meeste sites kunnen situeren ( via satelieten,Mossad,...)

Maar goed, eigenlijk vind ik het maar logisch dat Israêl deze taak op zich neemt aangezien toch niemand hiertegen actie durft te ondernemen.Een land dat zweert Israêl van de kaart te vegen, de holocaust een verzinsel noemt en ga zo maar door.Deze regering is knettergek...

Amerika zal blij zijn , Europa zal wel weer kritiek hebben , maar uiteindelijk  ook opgelucht zijn en niet te vergeten de Arabische staten zullen ook opgelucht zijn, aangezien de Iraniers geen Arabieren maar Perzen zijn.In het verleden is al gebleken dat de vestandhouding tussen Perzen en Arabieren niet opperbest is (Zie Irak-Iran met miljoenen doden tot gevolg)

En mocht Iran(of welk ander land ook) chemische of nucleaire wapens gebruiken tegen Israelische burgergs met duizenden doden tot gevolg zal Israel niet aarzelen dat land plat te gooien met kernwapens.En dat weten de meeste moslimlanden wel.
Bovendien is al meer dan eens gebleken dat Israel wel degelijk in staat is zich te verdeigen tegen agressors en zeer inventief te werk kan gaan.

Maar nog altijd snap ik niet waarom Rusland in godsnaam kercentrales bouwt in Iran, aangezien deze toch hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks het terrorisme in Tschetchenie steunt?


Offline D.Heusden

  • *****
  • 409
  • +28/-5
  • van nanotechnologie tot ruimtevaart
Re: Israël Iran conflict
« Reply #2 on: January 03, 2006, 08:27:40 PM »
Quote
Maar nog altijd snap ik niet waarom Rusland in godsnaam kercentrales bouwt in Iran, aangezien deze toch hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks het terrorisme in Tschetchenie steunt?

geld,  politiek, corruptie en machtlust.

Je moest eens weten wat voor schaakspel er op hoog niveau wordt gespeeld!

humble

Re: Israël Iran conflict
« Reply #3 on: January 04, 2006, 12:56:35 PM »
Misschien beter niet