Neoweb.nl

Neoweb wetenschapsforum. Duurzame technologie en innovatieve wetenschappelijke onderwerpen. => Media, kunst, muziek, film, tv, radio, schilderen, haute couture, VJ, DJ etc => Topic started by: Robert on May 02, 2004, 12:38:37 PM

Title: mode (kleding) verandert?
Post by: Robert on May 02, 2004, 12:38:37 PM
Vroeger liep men in berevelletjes en tegenwoordig lopen we in de vreemdste kleuren en materialen. Wat is er verandert? En waar gaat het naar toe?

Is een drie-delig pak over 100 jaar nog steeds de standaard voor het bedrijfsleven? of hebben we dan echt iets nieuws?
Title: Re: mode (kleding) verandert?
Post by: koetjeboe on February 04, 2005, 11:04:24 AM
2 delig is het alweer geworden;) maar ik vind zelf dat je gewoon in je eigen kleren (wel een beetje netjes dan)  want daar voel jij je meest gemak en kan je gemakklijkER producten verkopen ;)
Title: Re:mode (kleding) verandert?
Post by: Mando Diao on November 12, 2010, 12:51:53 PM
Hier ben ik van andere mening. Zelf zit ik in de verkoop en weet dat men alleen met een uitstekend uiterlijk het best producten kan verkopen (http://www.postalgold.nl/). Beleefd en voorkomend moet men zijn. Als sales expertise moet men leren dit op een natuurlijke manier over te brengen.
Title: Re:mode (kleding) verandert?
Post by: Digihans on November 15, 2010, 01:30:12 PM
In de middeleeuwen liepen mensen met een witte pruik op en rare halflange broeken met laarzen en bloezen met veel franjes. Tegenwoordig wordt dat alleen nog maar geaccepteerd tijdens een verkleedpartijtje. Dus de mode verandert wel degelijk. Maar of het maatpak ooit uit de gratie zal raken, zal de toekomst moeten bewijzen.