Neoweb.nl

Nieuwe directeur Stichting Toekomstbeeld der Techniek

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Robert

  • *****
  • 3.147
  • +269/-11
  • Gender: Male
  • Neoweb.nl: Als het nieuw is, zie je het op neoweb
Nieuwe directeur Stichting Toekomstbeeld der Techniek
« on: March 11, 2011, 10:11:24 AM »
Nieuwe directeur Stichting Toekomstbeeld der Techniek
Het bestuur van de Stichting Toekomstbeeld der Techniek (STT) heeft drs. Pierre Morin per 1 september 2010 benoemd tot directeur. Hij was sinds vorig voorjaar al plaatsvervangend directeur. Morin volgt ir. Hans van der Veen op. Hij bekleedde de functie tien jaar lang en wordt vanaf 1 september secretaris van de stichting.

Morin was eerder tien jaar secretaris-directeur van de Commissie van Overleg Sectorraden (COS), een samenwerkingsverband van verkenningscolleges, waaronder STT. COS hield zich bezig met de bevordering van maatschappijgerichte domeinoverstijgende langetermijn toekomstverkenningen en methodiewikkeling op dat gebied.
In de jaren negentig was Morin als projectleider bij het ministerie van OCW onder andere verantwoordelijk voor het Comenius-computerproject, dat zorgde voor de eerst grote investeringen in computers, software en trainingen voor alle scholen in het primair onderwijs. Begin jaren tachtig stond hij als projectsecretaris aan de wieg van de Open Universiteit.

Het STT-bestuur spreekt haar waardering uit voor het werk dat Hans van der Veen in de afgelopen jaren heeft gedaan voor de rationalisering van de financiƫn van de stichting en het bevorderen van de verankering van de resultaten van de STT-verkenningen in de maatschappij.

bron: anp

websites:
http://www.stt.nl/