Neoweb.nl

Autonome militaire drones

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Robert

  • *****
  • 3.157
  • +269/-11
  • Gender: Male
  • Neoweb.nl: Als het nieuw is, zie je het op neoweb
Autonome militaire drones
« on: November 18, 2017, 10:26:44 PM »
Autonome militaire drones
Op internet circuleert een beangstigend filmpje van autonome militaire drones. Deze micro drones besturen zichzelf en vliegen in willekeurige patronen om zelf niet als doelwit geraakt te kunnen worden. De drones zijn uitgerust met camera's die d.m.v. gezichtsherkenning of audioherkenning personen kan identificeren. De drones bevatten een kleine lading micro-explosieven.

In het filmpje, vliegt de drone naar een doelwit (persoon zijn hoofd), en laat het micro-explosief op het hoofd ontploffen, waarmee een gat in de schedel wordt geslagen en de herseninhoud wordt geraakt met dodelijke gevolgen. Hiermee elimineert deze militaire drone het doelwit.

Ideaal voor het uitschakelen van terroristen of bankovervallers. Zo als te zien is in het filmpje.

Een zwerm van deze drones kan met een zwaarder explosief een gat slaan in een muur en de rest van de zwerm kan dan naar binnen door het gat. Eenmaal binnen kunnen de drones de badguys uitschakelen met hun mini-explosieven.

Je zou zelfs een vliegtuig vol kunnen laden met die dingen om een grotere groep (stad / land) te elimineren. Een ideale vervanging van de atoombom. De drones kunnen doelgroepen targeten op basis van geslacht, sekse, etniciteit en zelfs je ideologische #hashtags.

Maar in het filmpje gaat het helemaal mis.  :o

Kijk en huiver...
zie ook: http://autonomousweapons.org/

#bankillerrobots
« Last Edit: November 19, 2017, 11:33:22 AM by Robert »