Neoweb.nl

Neoweb wetenschapsforum. Duurzame technologie en innovatieve wetenschappelijke onderwerpen. => Robotica, Cybernetica en Kunstmatige Intelligentie (AI) (speelgoed, zorg, industrieel) => Topic started by: Ronvs on May 12, 2009, 03:56:18 PM

Title: Ik zoek één of meerdere demonstratie Robots
Post by: Ronvs on May 12, 2009, 03:56:18 PM
Op onze clubdag van 20 juni van de HCC Commodore hebben we als thema: Robotica.
We hebben hiervoor een extra zaal gehuurd en er zullen ook diverse leden van ons bijzondere spullen meenemen. Zo zullen er een knikkerbaan, robotarmen, een springmat en diverse andere leuke dingen aanwezig zijn. De meeste van deze spullen zijn zeldzaam en nogal retro.

We willen dan ook graag wat nieuwere dingen laten zien en proberen veel publiek (en publiciteit te genereren) naar onze dag te lokken. We zouden het erg leuk vinden als mensen aan deze dag mee zouden willen doen om het één en ander te laten zien van de nieuwere generatie robotachtigen. Dus stuur me een mailtje en kom langs met je robot(s)!

Deze bijzondere dag wordt gehouden op zaterdag 20 juni in het Trefpunt, Kerkweg 21 te Maarssen (vlakbij Utrecht). De toegang is gratis. Met vriendelijke groet, Ron van Schaik (Voorzitter HCC Commodore) ronvschaik(at)hotmail.com
http://commodore-gg.hobby.nl/

Title: Re:Ik zoek één of meerdere demonstratie Robots
Post by: Robert on May 12, 2009, 06:51:13 PM
Een leuk initiatief!

Dus iedereen die bezig is met lego robots (mindstorm), microsoft robotics, of gewoon zelf met actuatoren, printplaatjes en motortjes een eigen robot in elkaar heeft geknutseld, 20 juni is je kans in Maarssen (midden in het land).