Neoweb.nl

12 juni 2010 - Commodore en Amiga dag - Thema Robots

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Digihans

  • *****
  • 1.792
  • +86/-8
  • Gender: Male
  • E=MC2
12 juni 2010 - Commodore en Amiga dag - Thema Robots
« on: April 19, 2010, 12:35:53 PM »
Op 12 Juni 2010 is er een Commodore en Amiga dag met o.a. allerlei vormen van robots.

Het thema van deze dag is Robotica. Het leuke van deze dag is dat er naast robotachtigen van 30 jaar oud, aangesloten op een Commodore 64 ook nieuwe robots te zien zullen zijn. Je krijgt dus een mooi stukje ontwikkeling te zien van de laatste decennia!
Onze leden zullen diverse soorten Robots en aanverwante zaken meenemen en (werkend) laten zien. Maar ook diverse andere clubs en groeperingen doen mee aan deze dag zoals Dutch Robot Games Club. Doe ook mee en neem je knikkerbaan, springmat, robotarm en dergelijke mee! Natuurlijk is de toegang zoals altijd gratis!

Zet 13 juni dus in je agenda!  ;)

Adres
Gebouw "Trefpunt"
Kerkweg 21
Maarssen

Zalen geopend van 10:00 tot 16:00 uur.
Toegang GRATIS!!

Zie ook:
http://commodore-gg.hobby.nl/juni19robot.htm
« Last Edit: May 27, 2010, 10:40:58 AM by Digihans »

Offline Digihans

  • *****
  • 1.792
  • +86/-8
  • Gender: Male
  • E=MC2
Re:13 juni 2010 - Commodore en Amiga dag - Thema Robots
« Reply #1 on: May 25, 2010, 09:49:01 AM »
-----ingezonden mededeling-----

Hallo beste mensen,

Het gaat bijzonder goed met de organisatie van de Commodore en Amiga dag van 12 juni.
Zoals jullie wellicht weten is het thema op deze dag Robotica en proberen we deze keer een verbinding te leggen met de robotachtigen vanaf de jaren tachtig met die van het heden. Zo zullen er op 12 juni een behoorlijk aantal robotvormen aanwezig zijn die worden aangestuurd door een Commodore. Schaakcomputers, een ledboard, wasstraat, robotarmen en nog veel meer. Leuk voorbeeld hiervan is dat ons clublid Arjan vorig jaar zo geïnspireerd werd door deze dag dat hij zelf een hele mooie robotarm gebouwd heeft die word aangestuurd door een Commodore 64. Hij kan geïnteresseerden dan ook alles laten zien en vertellen hoe je nu zoiets kan maken. De Commodore 64 is hier namelijk zeer geschikt voor!

Maar de nieuwste robotachtigen worden op deze dag niet vergeten. Diverse groeperingen hebben inmiddels al toegezegd mee te doen op 12 juni, zo zal de Dutch Robot Games Stichting langs komen met een aantal gevechtsrobots. Verder zal HCC Robotica ook aanwezig zijn, zij nemen het nodige mee waaronder in ieder geval Sumo bots. Er zal een demonstratie gegeven worden  met Lego NXT waarmee je hele mooie robots kan bouwen.  Op dit moment is het nog niet helemaal zeker maar mogelijk komt er nog een andere robotclub bij. Het gaat een zeer bijzondere dag worden waar we hopelijk veel van elkaar zullen opsteken en elkaar zullen inspireren om mooie dingen te bouwen.  Aangestuurd door nieuwe maar ook door de oudere techniek van onze Commodore computers.

Onze website is alvast in de stemming gebracht, dus voor meer info: http://commodore-gg.hobby.nl/

Hier kun je ook een indeling vinden van de diverse stands in de zalen.

Met vriendelijke groet,

Ron van Schaik
Voorzitter HCC Commodore
« Last Edit: May 27, 2010, 11:06:52 AM by Digihans »