Neoweb.nl

Felipe Massa wil boek Singapore graag sluiten

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mjkamminga

  • *
  • 48
  • +3/-0
Felipe Massa wil boek Singapore graag sluiten
« on: October 16, 2009, 11:25:19 AM »
Felipe Massa wil boek Singapore graag sluiten
Ferrari-coureur Felipe Massa heeft in een verklaring laten weten dat hij het Singapore-schandaal snel achter zich wil laten. Zonder de opzettelijke crash van Nelson Piquet in Singapore had Massa de race mogelijk gewonnen en bij de Braziliaan leeft dan ook sterk het gevoel dat hij is beroofd van zijn eerste wereldtitel.

Tijdens een ontmoeting met de Braziliaanse media op woensdag deed hij daar nog een schepje bovenop door te roepen dat hij ervan overtuigd is dat Fernando Alonso op de hoogte was van de plannen van Renault om Piquet met opzet te laten crashen. "Alonso wist ervan, dat kan niet anders", zou Massa hebben gezegd.

In een verklaring op de website van Ferrari laat hij Massa nu weten: "Ik zei dat ik een vermoeden had dat Fernando ervan wist. Ik heb daar dus geen concreet bewijs voor. Volgens de FIA wijst niets erop dat Fernando op de hoogte was en ik respecteer die uitspraak. Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld over wat er zich vorig jaar heeft afgespeeld in Singapore. Ik heb al een paar keer laten weten wat mijn gedachten daarover zijn, maar nu is het tijd om dat boek te sluiten en weer vooruit kijken naar de toekomst. Laten we voorop stellen dat dit hele verhaal geen invloed zal hebben op mijn toekomstige relatie met Fernando, als teamgenoten bij Ferrari."

Bron: gpupdate.net

Meer over f1
Meer over Felipe Massa