Neoweb.nl

De dubbele spleet experiment van Dr. Quantum

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
De dubbele spleet experiment van Dr. Quantum
« on: June 20, 2020, 10:27:42 PM »


Bij een golf interferentie krijg je meerdere strepen omdat de bosonen de overhand heeft (zie afbeelding), terwijl als je er naar gaat kijken je een deeltjes patroon krijg, dit is omdat de fermionen de overhand krijgt.
Mensen die in de beurt waren zeiden; ik heb dit nergens kunnen vinden op internet, andere zeiden; ja maar dat is niet de eerste keer dat hij wat schrijft en dat het nergens te vinden is? Gelukkig voor mij is dat er ook mensen zijn die mij inspiratie geven.
Zelf zat ik met het probleem van, hoe kan de golf ineens veranderen in een deeltje zonder overgang?
Ten eerste dat beide tegelijker tijd aanwezig zijn.
Op 19-05-2020 las ik dit artikel. (Licht bestaat uit golven en deeltjes; De gespleten natuur van het licht als golf en deeltjes tegelijk is sinds dien met talloze experimenten aangetoond, maar hadden het verschijnsel nooit rechtstreeks waargenomen, tot dat wetenschappers van de Universiteit van Lausanne in Zwitserland in 2015 een foto maakte die licht als golven en deeltjes toont.        https://ww.youtube.com/watch?v=htSIjIyF9bU       Dr double slit
Ten tweede is dat men nu ook wiskundig dingen aantonen om het project te laten slagen.
Er zitten dus een voorwaarde aan vast.
https://ww.youtube.com/watch?v=Pk6s2OlKzKQ   double slit alleen

voorwaardes;  Het moet een monochroom licht, foton, elektron, enz zijn
                      De golf lengte moet door de spleet gaan ʎ = 600 nm
                      De afstand tussen de twee spleten moeten klein zijn d = 0,0229 mm
                      De afstand van de spleet op de projector L = 4,5 m
                      De golven moeten coherent zijn
https://ww.youtube.com/watch?v=P-RdbLOwlIg    fermion ½  asymetrisch,  boson 0,1,   symetrisch

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re: De dubbele spleet experiment van Dr. Quantum
« Reply #1 on: June 20, 2020, 10:34:17 PM »
De Aura is een communicatie middel voor het fysieke lichaam om met de omgeving op kwantum niveau te converseren of te teleporteren. (interactie)

Bewustzijn;  wat een mens of dier heeft als het gaat om onthouden van dingen die je meegemaakt hebt in het verleden zodat je de situatie herkend en weet hoe je ermee om moet gaan. Maar het gaat verder dan alleen Bewustzijn en dat is bijvoorbeeld je; chi, aura, transcendentale bewustzijn, chakra, paranormale begaafdheid, parapsychokinese, inzicht, dus alles wat over esoterie gaat.

 DE aura is een belangrijk deel van je lichaam en heeft een golf functie die bestaat uit bosonen en een klein deel uit fermionen.
Wat je met de aura kan doen is een golf functie genereren die 180 graden gedraaid is ten opzicht van een trommel geluid, of andere instrumenten, afhankelijk van de golflengte.
IK was in Rotterdam (2012) en de zomercarnaval was begonnen. Ik liep een beetje rond langs het parcours en kwam een groep van mensen tegen die een mooi partijtje trommel
geroffel lieten horen. Ik liet me er in mee slepen met het ritme van het trommel geroffel. Op een bepaald moment ging ik het trommel geroffel met mijn bosonen aura dimmen,
 van 0 graden naar 180 graden, dit was te merken want het geluid werd steeds zachter. Één van de trommelaars zei: ik hoor niet meer wat ik speel?
Ik liet me gedachten weer gaan en het geluid kwam weer terug. (dit is het bewijs dat de aura een golf functie heeft van bosonen)

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re: De dubbele spleet experiment van Dr. Quantum
« Reply #2 on: June 20, 2020, 10:41:15 PM »
Een beetje oude herinneringen ophalen.

Je hebt normaal en paranormaal, waarbij de bèta, alfa, theta en delta golven variëren. (deze golven bepalen de status van de aura). Als de normale afneemt neemt het paranormale toe en vice-versa. Longitudinale drukgolven gaan door de lucht. Transversale golven gaan via stoffen. (sinusvormig)
Door je aura te versterken verhoogd het AP- signaal, dus  krijg je meer O2 via de sensoren van je huid binnen, dit komt omdat het magnetisch veld van de mens O2 diffundeert
 in de huid. Adrenaline wordt afgescheiden door de bijnier en wordt in het bloed gepompt bij actie, terwijl dit niet het geval is bij rust.   

In de boeken vind ik iets met aura, chakra en meridianen, (ze werken ook op het kwantum niveau).  Het subtiele energieveld van de Aura wordt ook wel prana, chi of levensenergie genoemd en ze is magnetisch en de snelheid is groter dan die van het licht. Wij hebben namelijk niet alleen energievelden om ons heen, maar ook door ons hele lichaam lopen, (energiebanen). De plek in ons lichaam waar bepaalde banen “ook wel meridianen genoemd” elkaar kruisen worden Chakra`s genoemd. Onze fysieke zintuigen kunnen ze niet zien.Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re: De dubbele spleet experiment van Dr. Quantum
« Reply #3 on: June 20, 2020, 10:46:47 PM »
Ik ga nu wat vertellen over de meridianen en de chakra,s

Dat is toevallig, de 7 Chakra, s bij een man draait tegenovergesteld aan die van de vrouw.
1ste Chakra zit bij de stuit en draait bij de man rechtsom. ( een man heeft een betere stoelgang ) (hematiet, steenbok)
2de Chakra zit bij het heiligbeen en draait bij de man linksom. ( een vrouw kan hier in leven schenken ) (carneool, leeuw)
3de Chakra zit boven de navel en draait bij de man rechtsom. ( de darmen werken beter dan bij de vrouw ) (goudtopaas, )
4de Chakra zit in het midden van de borst en draait bij de man linksom. ( de vrouw leeft langer ) (aventurijn, tweeling en maagd)
5de Chakra zit bij het strottenhoofd en draait bij de man rechtsom. ( de man heeft een hardere stem ) (aquamarijn, turkoois)
6de Chakra zit boven de neuswortel en draait bij de man linksom. ( de vrouw is geestelijk sterker )(lapis lazuli, stier en weegschaal)
7de Chakra zit boven de kruin en draait bij de man rechtsom. (kan situatie uit de omgeving beter inschatten

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re: De dubbele spleet experiment van Dr. Quantum
« Reply #4 on: June 20, 2020, 10:55:40 PM »
Rond 10 augustus 2019 was ik aan het wedstrijd biljarten en een van de tegenstanders begon mij esoterisch te pijnigen en iedere keer werd mijn spieren getoucheerd.
Even later was deze persoon aan de beurt met biljarten. Hij moest nog een paar punten hebben om uit te gaan. Hij was bezig om de eerste punt te maken en ik ging met mijn chi- hersenen een geweldige bio elektrisch-magnetische stoot geven door zijn lichaam van achteren. Hij stond als een blok vast en de bal kwam in beweging door mijn innerlijke chi te lanceren. Iedereen stond raar te kijken van hoe kan dat. Later zei die ook dat hij hem door heel zijn rug voelde gaan. (dit was een bio magnetische kracht dat de fermionen deeltjes liet lancering). Deze fermionen kracht was gefocust op een bepaald punt van zijn rug en richting de biljart bal die in beweging kwam.
Je kan dit ook doen met je lichaam, alleen is deze niet zo heftig als de hersenen. (bosonen opbouw en afvuren met de fermionen)

De Broglie stelde in 1924 dat deze golf-deeltje dualiteit ook de andere kant op werkt: een deeltje (bijvoorbeeld een elektron of proton) kan zich ook voordoen als een golf.

https://ww.youtube.com/watch?v=cd2Ua9dKEl8      spin-up of down

( Fermionen zijn deeltjes Bosonen zijn golfen) of beide.

Je ziet dat de aura een bosonen golf is.
Je ziet dat de bosonen generator word gebruikt om te superponeren.
Beide heb je ze nodig om te teleporteren.