Neoweb.nl

je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma/aura veld

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Alle cellen in het lichaam communiceren met elkaar en met het bewustzijnsveld via resonantie, elektromagnetische velden, enz.
Bij een bepaalde energiedrempel gaan eiwitten met elkaar vibreren en bereiken een hoge coherentiegraad en nemen de eigenschappen aan van de kwantummechanica, met inbegrip van non-lokaliteit. (het bewustzijn kan dus precognitie van een lichamelijke Actie-Potentiaal waarnemen)
« Last Edit: April 16, 2017, 02:46:53 PM by sampelemoos »

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re:je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #1 on: October 09, 2010, 11:22:12 PM »
Oké, dan nu iets voor gevorderde.
Jezelf verplaatsen d.m.v. ectoplasma zoals men doet bij uittreding van het gezichtsbeeld naar een persoon toe. (sommige wel bekend)
Men zegt dat na 20 jaar 1:100.000 mensen dit kan door het beoefenen van speciale meditaties. (ik zegt dat het veel sneller gaat als men de werking kent)
Dit was dus niet voor gevorderde maar voor de doorsnee mens. Wat is dan wel voor gevorderde: het verplaatsen van je zelf via ectoplasma naar een punt in de omgeving in een oogwenk. (afstand bv. 3-5 meter). Ik hoor vaak van: het lukt niet. De fout is altijd dat men erbij nadenkt, niet doen, je moet het voelen zoals de hele esoterie magie werkt. (gevoelsmatig door toeval of geforceerd)
Inleiding: Een persoon gaat met de bal ervandoor, ik ben te laat om hem te stoppen. Ik ga nu mijn innerlijke energie gebruiken om mijn gezicht te transformeren naar de persoon die ik moet stoppen. De persoon bemerkt dat en kijk achterom. Ik kijk hem nu recht in zijn gezicht “afstand is op dat moment 20 cm en hij lacht schamelijk, terwijl ik toch 3 meter van hem afstaat. Mijn virtuele ik heeft zich verplaatst naar de persoon toe.
Ik moest nu deze afstand overbruggen door niet alleen mijn virtuele ik te transformeren, maar ik moest nu zelf ook als geheel transformeren.
Mijn gedachten zei: met 3 grote passen ben je er. Maar mijn bewustzijn wist dat dit te lang zou duren, dus heb ik mijn gedachten uitgezet en het bewustzijn laten werken. Ik voelde dat nu ook mijn lichaam zich begon te transformeren tot aan mijn heup en toen in een blink voelde ik een energie sprong en ik stond bij de persoon? Wat was er gebeurt tijdens de transformatie, de ectoplasma had zich volledig gematerialiseerd? Dit had ik nog nooit meegemaakt. Mijn teamgenoten zagen het waarschijnlijk ook, die zeiden: zag je dat, hoe is dat mogelijk, dit kan niet, dit bestaat niet?
Een ander zei: ja, houw nou maar je mond anders heeft die in de gaten dat wij het ook hebben gezien.

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re:je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #2 on: October 09, 2010, 11:23:09 PM »
Hoe kan je het hoofd en de nek morfogenetisch maken?
In de boeken vind ik iets met aura, chakra en meridianen. (ze werken ook op het kwantum niveau)
Het subtiele energieveld van de Aura wordt ook wel prana, chi of levensenergie genoemd en ze is magnetisch en de snelheid is groter dan die van het licht. Wij hebben namelijk niet alleen energievelden om ons heen, maar ook door ons hele lichaam lopen, energiebanen. De plek in ons lichaam waar bepaalde banen “ook wel meridianen genoemd” elkaar kruisen worden Chakra,s genoemd. Onze fysieke zintuigen kunnen ze niet zien.
Een Aura bestaat uit meerdere “lagen” of “lichamen”, en ook dat geeft informatie over de persoon of het ding waar het bij hoort. Er zijn ongeveer zeven lagen in onze Aura, waarvan er vier echt belangrijk zijn.
De Aura is een communicatie middel voor het fysieke lichaam met de omgeving op kwantum niveau.
Aura T-velden zijn gedachten velden en L-velden zijn de subtiele fysieke velden.
Het fysieke lichaam is het grondstoffelijke en kunnen we aanraken. (heeft ook het etherische dichte stof)
Het etherische lichaam: dit is het eerste subtiele lichaam dat we kunnen voelen. Het bevindt zich tot vijf à tien centimeter buiten de lichaamscontouren en kan met de handen worden gevoeld. Zieners / genezers maken ook gebruik van deze laag. Alle velden reageren met elkaar.
Hoe verder je van het fysieke lichaam komt hoe hoger de trillingsfrequenties zijn.

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re:je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #3 on: October 09, 2010, 11:23:44 PM »
De Aura velden (subtiele energievelden) dat het lichaam omgeeft is verbonden met de chakra energielichamen “de morfogenetische velden” die het organisme binnen een groep verbinden “de meridianen”. De auravelden pulseert met de hartslag, maar niet even krachtig.
Pomeranz ontdekte dat stimulering van acupunten gemyeliniseerde het zenuwstelsels activeerde, die daarop prikkels naar het ruggenmerg, middenhersenen, hypofyse en het diëncefolon zonden. Het diëncefolon bestaat uit de thalamus en hypothalamus, die veel van de sensorische en motorische systemen regelen, even als vele delen van het autonome zenuwstelsel.
De 7de chakra is spiritueel kwetsbaar voor aanvallen, maar beheert de toegang tot het hogere Psyche om zichzelf en andere te helpen.
Je hebt 3 lichamen: het subtiele lichaam (komt van de energetische dichtere stof en vibreert sneller dan die van het fysieke lichaam)
                                het fysieke lichaam dat met naalden “acupunctuur” behandeld kan worden.
                                het subtiele fysieke lichaam, dat eigenlijk de subtiele meridianen zijn.
 Alle 3 lichamen moet je ze begrijpen om een goed resultaat te verkrijgen in de magie.

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re:je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #4 on: October 09, 2010, 11:24:24 PM »
Stukje eigen ervaring:
De subtiele kruin is bij mij het bewustzijn voor het doel van esoterisch te transporteren naar een plaats in de omgeving, hogere subtiele energieën hebben weer een ander doel. Met mijn hersenen geef ik opdracht aan het CZS om de geometrische magnetisme van de aarde via mijn benen te laten lopen door mijn subtiele meridianen naar mijn hersenen. Mijn hersenen worden nu opgeladen en kan ik mijn bewustzijn aanspreken.
Mijn bewustzijn spreekt de hypofyse aan en de hypothalamus, deze gaan trillen als nooit te voren en wekken een subtiele magnetisch veld op wat zich buiten zijn eigenbereik gaat plaatsen. De pijnappelklier gaat nu volop communiceren met het bewustzijn en ik voel een weerstand optreden aan de oppervlakte van mijn gezicht, terwijl het subtiele magnetische veld zich verder uitbreid. Mijn nek gaat nu uitrekken en het esoterische transport is een fijt. Ik voel dat mijn gezicht de omgeving in gaat, naar de persoon die 31/2 meter verder staat waar ik op gefocust was. Het lijkt er op dat mijn endocriene stelsel coherent geworden is aan de subtiele meridiaan energieën. Mijn aura is nu mijn tast zin geworden en het licht vloeibare subtiele ectoplasma begint langzaam vorm aan te nemen. (zij het doorzichtbaar, maar met een tint van de huid) (mijn hersenen zijn nu optimaal aan het resoneren waardoor deze een doorzichtige fosforachtige verschijning krijgt).
Ik kan mijn nu vrij bewegen in de ruimte en ben in een 1/4 van een seconde bij de persoon, deze draai zich geschrokken om en grijnst en draait dan weer zijn hoofd om. Ik draai mijn gezicht linksom om en kijk naar mijn lichaam die 31/2 meter van mij verwijdert is. Mijn gezicht heeft nog zijn kenbare eigenvorm, weet ik van andere mensen, terwijl mijn nek wel 31/2 meter lang is? Ondanks mijn lange nek heb ik geen last van de aantrekkingskracht. (het schijnt dat meerdere mensen deze vorm van esoterisch transporteren hebben mee gemaakt, maar willen zeker weten hier niet mee bekend worden.) (Mijn bewustzijn, ogen en hersenen spelen zich af in het hoofd, dus heb ik geen relatie gevoel met mijn lichaam?)
Ik wil 3 grote stappen maken, maar merkt dat er iets niet wil lukken. Ik schakel mijn gedachte uit en spreek mijn bewustzijn aan, die neemt het gelijk over. Het is dus een fijt dan mijn denken direct word overgenomen door het bewustzijn. (we werken hier dus op kwantum niveau, subtiele lichaamsenergie)( Het bewustzijn controleert nu de lage en hoge kwantum frequenties van het fysische en subtiele lichaam.)
Mijn ribbenkast transporteert vrijwel direct naar mijn hoofd en nu is ook mijn nek weer normaal en ik bemerkt dat ik -90 graden was gedraaid? (mijn gevoel van aanwezigheid wordt groter aan mijn hoofdzijde). Daarna zag ik mijn solarplexus tot aan mijn onderbuik transporteren als een soort uitgerekte veer die zich weer naar een normale positie bracht onder mijn ribbenkast. Ik voelde me nu eigenlijk al compleet? Het transporteren van mijn heup tot aan mijn voeten ging weer vrijwel direct naar mijn heup toe. Ik was nu compleet of toch niet? De laatste deeltjes zwarte gruis die nog zweefde op 31/2 meter afstand transporteerde over mijn hele lichaam. Wat dit was weet ik niet, maar zal wel goed zijn. De fases die de chakra,s opvolgde ging wel steeds sneller en leek voor mij 3 seconden te duren. Toen ik weer naar de persoon keek, waar ik op gefocust was, had deze zich nog niet bewogen?
Ik had 31/2 meter overbrugt zonder een stap te zetten en het leek of dat de persoon stilstond terwijl ik bezig was met het materialiseren of was het completeren? Tijdens transformatie behoud mijn lichaam zijn gewichtloosheid omdat waarschijnlijk de tijd heeft stilgestaan.

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re:je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #5 on: October 09, 2010, 11:25:35 PM »
Brainstormen: Eigenlijk zijn het opsommingen.
Botten worden gevormd uit kraakbeen, een rubberachtige stof. Ze bestaan uit water, mineralen en celaire matrix die ze verbinden.
Baron Von Schrenvk-Notzing, een arts uit München, liet zien dat ectoplasma bestaat uit leukocyten, dat zijn witte of kleurloze bloedcellen en epitheel
cellen, deze zijn van de verschillende beschermende weefsels van het lichaam. De geur lijkt op die van ozon. Tijdens materialisatie wordt het uit het
lichaam van het medium onttrokken. Je heb 3 soorten ectoplasma van verschillende samenstelling nl: gas/ vloeistof/gasvormig. De meridianen “subtiele
energiekanalen” vervoeren levens energie in en rond het lichaam. Subtiele energie stroomt van boven naar beneden. Nu bezitten de subtiele meridianen
ook een vorm van energie die chi heet.
Energetische healing omvat alle vormen van allopatische geneeskunde die alleen werkt met de relatief lagere energie structuren. Energie healing is vaak het onderdrukken van de slechte trillingen en het versterken van de goede trillingen.
Het elektrischeveld van het hart is 60 keer zo groot als het veld van de hersenen. Op dit veld stemt het zenuwstelsel zich af.
Hoe stimulering van een bepaalde acupunctuurpunt op een zekere meridiaan invloed kan hebben op een ander punt. Dit dankzij de aard van het bindweefsel die van vloeibare kristallijnen aard is geeft organen hun kenmerkende flexibiliteit, grote gevoeligheid en reactievermogen.
Ze optimaliseren de razendsnelle intercommunicatie die het orgaan instaat stelt als een coherent en gecoördineerd geheel te laten functioneren.
Meridianen zijn energetische of subtiele kanalen “energetische kanalen vervoert levens energie in en rond het lichaam en stroomt van boven naar beneden” die morfologisch zijn. Ze vormen en moduleren de organen en weefsels. Ze werken in en door het bindweefsel “bindweefsel wordt ook wel de halfgeleider genoemd” en secundaire energetische systeem die op biologische frequenties van het lichaam inwerkt en delen van het fysieke lichaam onderhoud. Meridianen worden ingedeeld in stimulerende (Yang) en remmende (Yin) polariteit. Er zijn 12 belangrijke meridianen en ook secundaire.
Meridianen hebben een lagere elektrische weerstand als deze worden geactiveerd en ze wekken endorfine en cortizon op. (meridiaanpunten)
Bindweefsel is de meest geleide licht matrix en isoleert het lichaam en organen en vervoert voedingsstoffen en energie door het lichaam.

Door tachyonen geproduceerde subtiele energie in de hypofyse en subtiele meridianen zorgt voor een sterk magnetische flux, hierdoor wordt het tempo van het zenuwstelsel op de solarplexus via chemische processen versneld en begint gas/vloeibare ectoplasma uit te scheiden. De licht kanalen gaan als gekken tekeer en lichten op. Als het product oplicht daalt het gemiddelde gewicht evenredig aan de intentie van het licht.

Gedachten is een kennis van puzzelstukjes die nog een compleet plaatje moet maken.
Cytoplasma heeft een interstitiële bindingskracht met de behoefte van eindeloze herhaling tot vernieuwing.
Het Neoplastische proces, in het bijzonder de moleculaire, induceert wijzigingen die optreden in alle cellen waardoor een nieuwe biologische gedrag en veranderingen van hun mechanisme optreed.
De SIDDHI,s: karachten uit de subtiele lichamen.
Mitochondriën maken de fysieke energie voor onze cellen. Ze zijn betrokken bij de vorming van subtiele energieën “meridianen”.
Endocriene klieren zijn hypofyse, pijnappelklier, thymus,
Cytoplasma een cel bestaat uit protoplasma dat voor 66% uit water bestaat met daar in de kern en er omheen het celmembraan.
Mitochondriën
Het energieniveau van klassieke aard is niet de zelfde als die van het kwantum energieniveau ze worden wel via het bewustzijn gekoppeld.
Placebo/necebo effecten komen neer op empathie.
Kinesiologie is het voelen van spierveranderingen en daarmee het lezen van het lichaam.
De traditionele Chinese geneeskunde is gebaseerd op de vijf-fase of 5 elementen theorie.

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re:je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #6 on: October 09, 2010, 11:26:09 PM »
Na 6 maanden heb ik de verhalen gehoord over hoe ik me verplaatste over het veld naar de persoon toe.
Sommige zagen inderdaad mijn lange nek, ”zij kunnen dus ook de subtiele energie zien” andere zagen enkel het moment van de beweging en het moment van aankomst “ deze mensen kunnen waarschijnlijk alleen maar de fysieke wereld zien.
Een enkeling zag ook de fase verschuiving van de vaste morfogenetische verplaatsing, maar niet de spieraal achtige morfogenetische verplaatsing.
Zo zie je hoe het komt dat ondanks meerdere mensen de zelfde situatie ziet er toch verschillende beschrijvingen zijn.

Een ding is me altijd bijgebleven en dat is wat mijn mentor zei: Wat ze je ook willen laten geloven, als je weet dat je gelijk hebt (wat voor poespas ze dan ook uithalen) blijf in je zelf geloven. (dat is de magie van het leven)

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re: je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #7 on: April 16, 2017, 02:29:18 PM »
De Aura is een communicatie middel voor het fysieke lichaam om met de omgeving op kwantum niveau te converseren of te teleporteren.
Let wel, magnetisme ontstaat door de bewegingsleer van ionen met een potentiaal verschil. (N-pool bevat pos ionen en de S-pool neg ionen.). Het teleporteren van alle atomaire en molecule stoffen van de mens naar een andere plaats geeft nogal een stres volle belevenis. Zou de kwantum verstrengeling of de kwantum computer hier mee om kunnen gaan?
Wij gebruiken het biomagnetische veld dat door de aarde, mensen, planten, dieren enz word gegenereerd. Hier door ontstaat er een aura en die aura gebruiken we om de mens te laten teleporteren. Hier gebruiken we de seriële, parallelle en postuleertijd. We hebben wel een zeer groot biomagnetisch veld nodig om de parallelletijd eenheid te openen.
Dit openen gaat gepaard met pure licht energie die nodig is om de parallelletijd eenheid open te houd. Niet iedereen kan deze biomagnetische veld genereren dus maken we een biomagnetische veld generator met behulp van het Hendershot generator.     

We gaan ons nu voorbereiden op de teleportatie. Eerst gaan we mediteren om het biomagnetisch veld groter te maken. Daarna gaan we ons concentreren op de plaats waar we naar toe willen gaan, met de Eso transporter gaat dit allemaal veel beter. Als je de link heb gelegd, ga dan je zelf in die plaats begeven, op een bepaalt moment zal er pure energie boven je kruin ontstaan. Als je jezelf verder naar de locatie begeeft zal de energie veranderen in biomagnetische velden in de vorm van twee energie ringen. De eerste ring is de seriëletijd biomagnetische veld ring. De tweede ring is de parallelletijd biomagnetische veld ring. De postuleer tijd is het gedeelte dat de seriële tijdeenheid na berekening om zet in de parallelle tijd en deze word weer in de seriële tijd terug gezet. De parallelle ring beweeg zich van de kruin tot aan je voeten, terwijl de seriële ring 15 cm voorijlt. De postuleer tijd houd de scheiding tussen de seriële tijd en de parallelle tijd in de gaten om een grote kwantum lek te voorkomen. Ik heb me over een afstand van +/- 10 km ge teleporteerd en zo,n 60.000 mensen waren daar getuigen van. Bij de film transcendence 1-7-14 zie je dat Johnny Depp alle wetten van genezing overboord gegooid. Met mijn teleportatie apparaat word 1:1 geteleporteert.

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re: je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #8 on: April 16, 2017, 02:34:14 PM »
De staat waar in mensen zich verkeren heeft invloed op de teleportatie, omdat de divine body (7)  zo versterkt moet worden dat ook de spinal body (6), consel body (5), mental body (4), emotioneel body (3), eteric body (2) en de physical body (1)  in deze staat  gebracht moet worden. Door aan een plaats te denken krijg je dualiteit van de werkelijkheid.
Door dat de bodies het zelfde stadium bereiken is er minder weerstand tussen de verschillende bodies, dit betekend dat je makkelijker in hogere sferen komt en de teleportatie ingang gezet kan worden, dit is de 8ste chakra. Het betekend wel dat je daarvoor wel meer energie nodig hebt om van hier naar daar te gaan. Als je door de bovenste laag wil komen moet je jezelf er doorheen wringen. Dit voel als een geboorte, net als of je door een pak boter gaat, dit is de 8ste chakra. Op dit moment wordt de ring in tweeën verdeeld, één in de 1ste dimensie, dit is de 8ste chakra en de andere in de 1ste 2de  dimensie, dit is de 9de chakra.
Omdat de eerste fase, die weinig weerstand bied (1ste / 6de chakra) gelijk gemaakt moet worden aan de  tweede fase, (grotere weerstand) (7de chakra)  zal er een derde fase (8ste chakra) ontstaat waar door er een ruimte tussen twee ringen ontstaat. Deze is nodig om de postuleertijd zijn werking te laten doen. Bij de (9de chakra) heb je nog 4cm te overbruggen door uit het licht te stappen. Bij 93% van de teleportatie zal er een moment zijn dat je geen verblindend licht meer ziet waardoor je een wazige omgeving krijgt, dit is het moment  om uit het licht  te stappen.(een stap naar voren). (sommige zeggen dat dit niet nodig is).
Dit kan een probleem geven wanneer je voor 95% geteleporteert bent, dat is per persoon verschillend. Dit kan je met de juiste apparatuur bij stellen. (holografische bio-magnetisch bewustzijn, deze hogere stof  is zeer complex van samenstelling.) (de astrale en causale wereld, (regelkring)) (fysieke wereld is het object wat getransporteerd wordt.). Het omlaag brengen van de ringen gaat het zelfde als dat je op een koude plaat licht. Blz. 1 op de helft.
« Last Edit: April 16, 2017, 02:45:39 PM by sampelemoos »

Offline sampelemoos

 • ***
 • 134
 • +9/-9
 • Gender: Male
 • ervaring beleef je, de theorie ijlt na.
Re: je zelf transporteren in een dimensie d.m.v. ectoplasma
« Reply #9 on: April 16, 2017, 02:42:11 PM »
Je moet het zien als een aura veld die open gemaakt word waarna je hem aan kan passen volgens bepaalde regeltjes. Buitenzintuiglijke waarneming onthult dat de mens uit verschillende lichamen; het fysieke, astrale en causale lichaam bestaat. Elk treed op als voertuig van een corresponderende energie- en bewustzijnsdimensie. Deze lichamen overlappen en doordringen elkaar. Bewust zijn is eigenlijk de hologram van de wereld en kan worden bedient. Volgens gegevens zou de chakra,s (morfogenetische) cirkels 5 cm van elkaar liggen, bij de gemiddelde mens en dat chakra 1 en 2 de fysieke dimensie is en de  3de  en 4de chakra de astrale dimensie is en als laatste de 5de, 6de en 7de  de causale dimensie zou zijn, bij de 8ste  heb je de postuleertijd in werking gezet. Bij de 9de  chakra  heb je de 2de astrale dimensies. Zodra je uit het licht stapt ontstaat er een 2de fysieke dimensie. (In 2012 zouden we transformeren naar de 8ste t/m de 15de chakra?). We hebben nog een nadeel en dat is dat we uit het licht moeten stappen omdat we onder de aarde bodem uitkomen +/- 4 cm. Dit kunnen we opvangen met een stoel, zodat je boven de 4 cm zit, je moet natuurlijk wel uit je stoel opstaan. Er zit een mogelijkheid in dat we de stoel als fysiek kunnen beschouwen en de omgeving rond de stoel als astrale en causale, er treed dualiteit op. Ze zeggen dat hoe groter het bewustzijn is de verder je aura reikt, maar dit is niet wat we willen hebben. Je moet je echt focussen op de 7de chakra en als je de 1ste chakra t/m de 7de chakra op het zelfde nivo krijgt treed de 8de chakra in en kan je de 9de chakra bereiken (teleportatie). Als je door een dicyanineverf gekleurde glazenscherm zou kijken kan je een stralende nevel om het lichaam zien.

1978 Hirochi Motoyama schreef ; Het vermogen dat de chakra’s zouden hebben om dimensionaliteit van de energie te transformeren, is een bijzonder belangrijk gebied van onderzoek. Het bewijs dat chakra’s werkelijk niet-fysieke energie kunnen transformeren tot fysieke en zou namelijk een belangrijke sleutel kunnen zijn tot het werkelijke begrijpen van verschillende, tot nu toe onverklaarbare fenomenen als paranormaal genezen, teleportatie en het vermogen van bepaalde yogi’s om langere perioden zonder voedsel en weinig of geen zuurstof te leven.

« Last Edit: April 16, 2017, 02:45:11 PM by sampelemoos »