Neoweb.nl

Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Easymind

 • **
 • 59
 • +20/-3
 • Iedereen ga zien: The Race To Zero Point.avi
Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether
« on: March 24, 2005, 11:44:34 PM »
Op dit forum zie ik geen bericht over zero point energy. Deze energiebron is overal aanwezig en onuitputtelijk. Dit betekent iedereen heeft er toegang toe omdat we eventueel niet afhankelijk hoeven te zijn van olie, gas, wind, zon of andere 'bronnen'.

In het kort is het dit:
stel je maakt alles 0 kelvin. De moleculen zullen dan niet meer bewegen aangezien ze geen energie meer bevatten. Maar wat blijkt, die moleculen trillen van zichzelf ook al. Dit komt door de overal aanwezige energie (fabric) die deeltjes en straling beïnvloed. Alles trilt, zelfs het vacuüm in space. Zero point energy betekent dus alle energie op het nulpunt in graden kelvin.

{MEER INFO:
  http://www.seaspower.com/InsideZeroPoint-Valone.htm
  http://www.cheniere.org/techpapers/on_the_principles_of_permissible.htm
  http://www.zpenergy.com/
  en zie emule :-X: free energy - the race to zero point.avi    of    Channel 4 - Equinox - It Runs On Water.mpg
  ...
}

Het gaat er nu om, hoe ontrekken we die energie en maken daar bruikbare energie van, zoals elektriciteit, warmte of beweging. De ontwikkeling van apparaten, die met deze theorien werken, bevinden zich bijna allemaal nog in een zeer vroeg stadium. Maar in de loop der tijd zijn er op verschillende gebieden ongelooflijke ontdekkingen gedaan die nu langzaam aan van de planken af komen. Electrische motoren kunnen zo geconfigureerd worden dat ze meer energie terug geven, dan dat je erin stopt (overunity, COP>1)! Er kan eventueel nog veel meer met permanente magneten:     

{BIJVOORBEELD:
  http://www.fdp.nu/triangle/default.asp
  http://mmmgroup.altervista.org/e-magnet.html
  http://jnaudin.free.fr/html/smotidx.htm
  http://www.geocities.com/CapeCanaveral/Lab/1287/adams/adamsall.htm
}

De problematiek met waterstof is dat het, eventueel vervuilende, energie kost om het te maken. Maar wat nou als je het hier ook zo kan doen dat de hoeveelheid energie die je uit waterstof haalt groter is dan de hoeveelheid energie die je erin gestopt hebt tijdens het maken? Dan kan je het dus eventueel zichzelf laten maken. Dit is onmogelijk zou je zeggen.

Het uit elkaar resoneren van de atomen van water schijnt te werken met een high alternating current tijdens de electrolyze (ik las ooit van rond de 953Hz?). Deze electrolyze is stukken efficienter dan 'normale' electrolyze.

Als je deze elektrolyze inbouwt in je auto kan je realtime water omzetten in waterstof en zuurstof, je motor draait prima op dit mengsel. Deze elektrolyze trekt zo weinig stroom dat je motor je accu makkelijk op peil kan houden. Dit betekent geen gevaarlijk waterstof tank in je auto en geen milieu vervuiling. Onmogelijk?

{BIJVOORBEELD:
  http://www.keelynet.com/energy/waterfuel.htm
  http://peswiki.com/index.php/Directory:Hydrogen_from_Water
  http://www.rexresearch.com/meyerhy/meyerhy.htm
}

De 'wet van behoud van energie' en 'de tweede wet van de thermodynamica' worden hier dus schijnbaar doorbroken. Ik weet niet of je dat moet zeggen. Maar ik weet wel dat die wetten een gesloten systeem beschrijven. En dat de wereld van materie en straling, dat is de wereld die wij ervaren en waarvoor die wetten gelden, ook gezien kan worden als een open systeem. Een systeem dat dus aan het uitwisselen is met een ander systeem.

Volgens de quantum theorien heeft de wereld van straling en materie een relatie met de achter liggende quantum wereld van space time. Het zero point veld is hier een soort overal aanwezige ruis en resonantie in space time.

Ik kan je zeggen dat er genoeg informatie over te vinden is, en ook redelijk uitvoerig en van meerdere bronnen. En tegenwoordig ook nog experimenteerbaar, dat dit samen met de mogelijkheid die het geeft om schone energie te verkrijgen, zeer de moeite waard is voor verder uitgepluis. Op het internet moet je wel oppassen voor sites die geld vragen voor onzin, of voor informatie die niet van henzelf is.

Hoe klinkt dit en hoe komt het dat er nog niks over zero point gepost is?

Komt dat hierdoor? http://www.electrifyingtimes.com/erik_masen_suppression.html

Easymind


platinum en aluminium als goud en silver
« Last Edit: March 27, 2005, 02:15:16 PM by Easymind »

Offline Kiekuhboe

 • *
 • 1
 • +1/-0
 • Neoweb is Hét Technologie Forum!
Re: Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether
« Reply #1 on: August 09, 2005, 10:33:54 PM »
Ik vind dit een interessant onderwerp.
Ik heb pas een paar filmpjes bekeken over Tesla, die dit soort theorieën eigenlijk de wereld in geholpen heeft.
Ook zijn in die films apparaten te zien die het in de praktijk al waarmaken.
Wat voor de meesten moeilijk te begrijpen zal zijn is dat deze energie 'uit het niets' zou worden gehaald.
Waar zij het liever mee willen vergelijken is zonne- en windenergie.
Hier wordt stroom opgewekt door natuurkundige elementen die in principe niet zichtbaar zijn.
Zo vermoeden ze dat er ook een ander element meespeelt in de reacties die plaatsvinden bij het opwekken van energie op het zero point principe.
Een element dat niet zichtbaar is met het blote oog en zich overal bevindt.

De redenen die zij geven voor het niet op grote schaal toepasbaar maken van deze technologie is de grote invloed die het zou hebben op de wereldeconomie en het milieu;
De wereldeconomie zou te leiden hebben onder de crisis die ontstaat omdat er plots geen olie meer nodig is.
Het milieu zou te leiden hebben doordat gratis energie de barriere wegneemt om meer en grotere stroomverbruikers te gebruiken.
Aangezien alle stroomverbruikers warmte ontwikkelen draagt dit weer bij tot opwarming van de aarde.

Hoe dan ook is dit een ontwikkeling om in de gaten te houden.

Offline droomert

 • *****
 • 89
 • +20/-1
 • Gender: Male
 • Logische denker
Re: Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether
« Reply #2 on: March 21, 2006, 10:32:19 PM »
Ik vind het ook een erg intressant onderwerp, enkel heb ik zitten te denken hoe je energie uit zero point energie kunt halen. Ik kan maar geen methode bedenken, meestal ben ik toch wel makkelijk over zoiets (niet dat het dan ook in de parktijk werkt). Maar dit is echt moeilijk :-\.

Ik denk dat je eerst mega veel energie nodig hebt om het proces te starten (anders was het allang uitgevonden natuurlijk).  Daarna zal het proces zelf genoeg energie leveren om zichzelf constant te houden. Ik vraag me wel af, wordt er in/bij de zon gebruik gemaakt van zero point energie? (of ergens anders in het heelal).

Wat ook een optie zou zijn is energie halen uit zwarte gaten, alleen weet ik niet of dat onder zero point energie valt (een zwart gat zuigt dingen op, net als golven in de zee dingen kunnen verplaatsen).
Opzoek naar een goede studie voor over 1,5 jaar!

Offline jandekort

 • *
 • 9
 • +4/-0
 • Neoweb.nl Duurzame Technologie
Re: Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether
« Reply #3 on: June 20, 2006, 12:35:02 PM »


Ik denk dat je eerst mega veel energie nodig hebt om het proces te starten (anders was het allang uitgevonden natuurlijk).  Daarna zal het proces zelf genoeg energie leveren om zichzelf constant te houden. Ik vraag me wel af, wordt er in/bij de zon gebruik gemaakt van zero point energie? (of ergens anders in het heelal).


overal wordt gebruik gemaakt van zero point.. het is niet en/of maar en/en. het probleem van het aftappen van zero point is dat er zóveel energy wordt gegenereerd dat het moeilijk is om die vast te houden in het systeem. en dát is nu juist interessant. het lijkt erop dat dit wel is gelukt inmiddels. zoek maar eens naar een ene 'lindemann' ik heb een videoconference van hem waarin hij het hele proces uitlegt ( al snap ik de ballen ervan ;))

willem1940

Re: Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether
« Reply #4 on: June 23, 2006, 03:58:12 AM »
Onzin.

Offline Benjamin23

 • ****
 • 351
 • +30/-4
 • Dit forum is het helemaal !
Re: Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether
« Reply #5 on: October 22, 2006, 02:28:26 PM »
Als er zoiets zou zijn als nulpunt energie, betekend dit dan dat overal deze nulpunt energie als een soort ruis aanwezig is?
En wat gebeurt er als je op een plek deze energie omzet naar normale energie?
stroomt er dan nulpunt energie vanuit de omgeving naar dit punt toe om het weer op te vullen? of is het gewoon weg en wordt het niet meer aangevuld?

En wat gebeurt er met materie die geen nulpunt energie meer heeft? Gedraagt deze zich nog hetzelfde als normale materie? Of vervallen hierdoor essentiele natuurkundige verschijnselen? zoals zwaartekracht, kernkrachten etc?

En stel dat het nulpunt veld zichzelf in evenwicht brengt als een bak vol met water.  Wanneer je ergens wat weg haalt, vult de rest het gat op, maar het geheel wordt minder.

Wat gebeurt er als de nulkracht energie minder wordt? Wat voor effect heeft dit op zwaartekracht, kernkrachten, geleiding etc?

Je kan wel nulpunt energie aftappen, maar als je daardoor loopt te trekken aan de fundamentele bouwstenen van het heelal, moet je wel zeker weten dat het bouwwerk niet in elkaar stort!

willem1940

Re: Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether
« Reply #6 on: October 22, 2006, 03:02:47 PM »
Spannend hoor.

Offline matti

 • ****
 • 278
 • +13/-2
 • Gender: Male
 • Neoweb:Innovatie, Technologie, Duurzaamheid & Milieu
Re: Zero Point Energy - Quantum Vacuum Flux - Aether
« Reply #7 on: February 16, 2008, 11:06:32 AM »
Willem1940 ik ben het met je eens.
De zeropoint energie bestaat NIET.
En 0 K al evenmin.

Bewijzen zijn er niet enkel wat ze doen is de bestaande wetten doorbreken.
Kom eens af met bewijzen, opstellingen ofzoiets.
Zodat je je info kunt staven.

(Wil je echt meer weten over het probleem leer dan wat bij over kernfysica.
Je zult direct zien waarom die deeltjes trillen dat is namelijk door virtuele anti -en deeltjes.
Maar dit brengt ons al ver.)