Neoweb.nl

Forum regels

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline admin

  • The Admin
  • *****
  • 582
  • +112/-10
  • Gender: Male
  • Neoweb Technologie Forum
Forum regels
« on: January 08, 2004, 10:01:14 AM »
Wat wordt er niet toegestaan:

-Spammen: Advertenties, kettingbrieven en pyramide-spelen zijn ongepast en niet toegestaan.

- Onverdraagzaamheid: Hatelijke, racistische, fascistische, bedreigende, seksueel getinte, denigrerende, lasterende of schokkende berichten en afbeeldingen plaatsen is ten strengste verboden. Plaats ook geen persoonlijke gegevens van derden (zoals naam, adres, telefoonnummer, ...) op het forum.

- Auteursrechten verbreken: Je mag geen door auteurs-, portret- of andere rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen, tenzij jezelf de eigennaar bent van het respectievelijke recht van de betreffende tekst of afbeeldingen. Teksten of afbeeldingen die in strijd zijn met de internationale wetgeving zijn per definitie niet toegestaan in het forum!
Vermeld bij letterlijk overgenomen teksten altijd de bronvermelding!
--------------------------------------------------------------------------------

Mogelijke maatregelen bij overtredingen:

- Aanpassen van een bericht: Een moderator of een beheerder kan een bericht aanpassen als hij /zij vindt dat de inhoud ongeschikt is of in strijd is met de gebruikersovereenkomst. Er wordt steeds gezegd waarom het bericht werd aangepast om verwarring te vermijden.

- Verwijderen van een bericht: Een moderator of een beheerder kan een bericht verwijderen als hij /zij vindt dat de inhoud ongeschikt is of in strijd is met de gebruikersovereenkomst.

- Verbanning: Als je meermaals de regels overtreedt, kan je de toegang tot het forum ontzegd worden. Deze (drastische) maatregel zal slechts na verscheidene waarschuwingen toegepast en als laatste middel gebruikt worden.
--------------------------------------------------------------------------------

Persoonlijke informatie:

- NeoWeb.nl vraagt persoonlijke informatie bij het registeren (zoals je naam, je e-mail adres, enz). Je beslist zelf hoeveel je wilt vrijgeven en je kan ten alle tijden deze informatie aanpassen of verwijderen.

- Verder verzamelen we ook andere informatie (zoals je ip-adres, welke browser je gebruikt, enz). Deze informatie zal aangewend worden om het forum beter aan te passen en af te stemmen op de gebruikers ervan. Ze kan ook aangewend worden bij het nemen van beslissingen indien je de overeenkomst overtreden hebt.

- NeoWeb gebruikt cookies om je bezoek aan het forum meer persoonlijk te maken. Met behulp van deze cookies worden je persoonlijke instellingen gewaarborgd en wordt er bijgehouden welke boodschappen je al gelezen hebt.

- Niets van de ingezamelde informatie wordt verkocht, doorgegeven of bekend gemaakt aan derden.
--------------------------------------------------------------------------------

Wij verklaren derhalve geen enkele verantwoordelijkheid te dragen voor de inhoud, juistheid, volledigheid of nauwkeurigheid van de geplaatste berichten.
De beheerders behouden zich het recht om berichten zonder opgaaf van redenen te verwijderen, danwel aan te passen. De eindgebruiker blijft als enige verantwoordelijk
en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
-------------------------------------------------------------------------------

Veel plezier op het NeoWeb Technologie Forum!
« Last Edit: January 08, 2004, 10:01:53 AM by admin »
"The Future Starts Here!"