Neoweb.nl

EcoAesthetics

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Robert

  • *****
  • 3.158
  • +269/-11
  • Gender: Male
  • Neoweb.nl: Als het nieuw is, zie je het op neoweb
EcoAesthetics
« on: March 03, 2008, 10:24:40 AM »
EcoAesthetics
Het monitoren van ecologische data en patronen van menselijke consumptie

<>TAG presenteert gedurende de gehele maand maart 2007 een programma over ecoAesthetics.

EcoAesthetics laat sporen van informatie zien in verschillende creatieve vertaalde vormen, en doet ons afvragen of kunst en technologie ons kunnen helpen naar onze ecologie te kijken in een potentieel betekenisvolle wijze.

<>TAG presenteert werk van kunstenaars en wetenschappers die visualisaties en sonificaties van ecologische data en patronen van menselijke consumptie maken.

Het volledige programma bestaat uit meerdere exposities, diverse workshops, lezingen, concerten, een filmprogramma en een city walk.

<>TAG is een platform voor hedendaagse audio/visuele kunst en cultuur. De platformfunctie houdt in: het organiseren van exposities, symposia, concerten; het verzorgen van publicaties (web en print); het initiƫren van samenwerkingen; het doen van onderzoek. De organisatie richt zich op het signaleren en duiden van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst en muziek in relatie tot technologie en popcultuur.

<>TAG nodigt kunstenaars uit die vooruitstrevend en vernieuwend werk leveren en hier op een toegankelijke wijze over kunnen communiceren met een breed publiek.

www.tag004.nl